Nominasjonskomiteens liste logo

Personvern og cookies

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Nominasjonskomiteens sin nettside – nominasjonskomiteen.no. Nominasjonskomiteens liste er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alt som beskriver deg eller som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det kan omfatte kontaktopplysninger (Navn, telefonnummer osv), identifikasjonsnummer (IP-adresse, kundenummer, cookie-id osv.) og opplysninger om handlinger eller atferd (produkter du har kjøpt, sider du har besøkt, eposter du har mottatt osv).

Hvordan bruker vi opplysningene?

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

 

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Kontaktinformasjon

Nominasjonskomiteens liste
v/ Erling Birkedal

92 83 26 45
erling.birkedal@gmail.com

Hva er cookies / informasjonskapsler?

nominasjonskomiteen.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no).

Informasjonskapsler som benyttes på vår nettside

WordPress
Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

Matomo Analytics
Vi bruker Matomo Analytics for å måle trafikken på nettsiden.

您可以选择阻止此网站汇总和分析您在此处执行的操作。 这样做可以保护您的隐私,但也会阻止网站所有者了解您的行为,然后为您和其他用户创造更好的体验。

Cookies